Sunday, September 04, 2011

Hi! A new start from me... hamizahms

Saya ada azam baru.
Semoga azam baru ini ISTIQOMAH la hendak nya.
dengan azam lembu baru saya ini (header), jangan saya semakin malas sudah lah!

Ha-ha...

Harap-harap... *tangan-ke-langit*

Dengan adanya template yang serba fresh dan sedikit sentuhan berbeza ni, semangat nak update selalu tu akan selalu membuak-buak sampai tak cukup tangan! yeahhhhh...... saya perlukan keazaman ini! kalau tak, hidup sudah seperti tiada makna nya lagi. Saban hari, apa yang saya suka buat makin lama makin dah tak jadi perkara kemestian. Tak tau la kenapa, hoh! maka, in-conjuction with this Raya of 2011, ape lah salah kira nya saya pasang satu pelita azam supaya cahaya dalam hidup saya tak semalap seperti hari ini.

Ber-blog, kegemaran saya! Iya!

Tapi tengok lah.. sejak kebelakangan ni, sebulan saya hanya mampu menge-pos sekali hembus sahaja! padahal kalau nak dibanding dengan tahun-tahun sebelum nya, hampir sehari ber-hembus-hembus menge-pos, sampai tak cukup nafas, semput. Ha-ha. Dah-dah, saya tak nak salah kan sesiapa mahu pun tabiat malas saya sendiri. Sekarang saya tak nak ternak dia dah, *angkat-tangan-konon-berikrar*

Ermmm...

Namun!

Saya masih ada masalah...

Macam mana saya nak memupuk K-E-R-A-J-I-N-A-N, kalau header saya sendiri bertulis...

T-H-E L-A-Z-Y S-L-O-T......???


grrrr....

ok! Selamat Malam dan Selamat Hari Raya! :)

p.s. : saya takut nak tidur, ada cicak sekor di sekitar katil saya... grrrrrr!!!!! -_-"

.

4 comments:

miss f said...

mizah mizah mizah..
kamon!
rajinkan tangan anda! :p

Hamizahms. said...

@ miss f :
fira fira fira..
nak merajin kan lah ni!! :)

GAY said...

thisisbadbero

Hamizahms. said...

GAY : euwww..

Newer Post Older Post Home