Tuesday, March 01, 2011

Datang dan Pergi...

I'm not good in saying Goodbye. Biasa nya saya akan pretend tak ada apa-apa. Sama-sama join kegembiraan orang yang dah nak pergi, ermm.. tu kalau dia nak pergi for good la, join-join.. tapi padahal sapa yang tau ape kita rasa kann kann.. belagak nothing happened memang boleh kasi saya award nya. ahaks.

Well, for Hartini sis, even kite baru kenal (tolak tambah darab 8 bulan) tapi kalau dah hari-hari makan sama, kadang-kadang pergi solat sama, buat keje sama.. bila dah takde ni, sunyi jugaakk.. sobs..

Good Luck for your next becoming future =)


oh! Kak Tini yang pakai yellow scarf with sweet smile. She can speaks and writes Japanese very well, hilang la sudah translator di department tu, lepas ni kalau Japan hantar e-mail pakai kanji, alamatnya reply balik la.. "sorry sir, we don't have any Japanese hustler here anymore...-_-" "


p.s. : Welcome March, Goodbye February..

3 comments:

anis said...

hebat kot.. die study jepon ke..?

mek ko nye web nih ade malware la... die distribute viruses, tp bkn dr ko.. mayb dr follower kot..

k.e.r.i. said...

tak paham.
kenapa kena reply pakai kanji?

.mek.mizah. said...

ANIS : huu aku tatau nak buat cemanee.. :(

KAIRI : kalau jepun hantar pakai kanji, die je yg boleh baca.. then reply in english laaa... apeygkotakpahamnyeeeee

Newer Post Older Post Home