Sunday, October 13, 2013

Short and Decision!

Kegatalan jari jemari dah menular, akibat kebosanan tahap melampau. Nak tengok movie online at cerita-melayu.com, sangkut-sangkut plak, padahal dah pakai Unifi dah ni, adakah service Unifi dah tak berapa nak sangat? huhu.. apa pun, menjadi sebab lah men-direct diri ke ruang ini.

Assalamualaikum!

Maaf, tadi tu mukadimah tak seberapa je.. salam  pun baru nak bagi, jangan lupa menjawap dalam hati ya. Kerana menjawap salam itu wajip, memberi nya adalah sunat. InsyaALLAH. So, apa khabar agaknya kawan-kawan blogger lately ni ya, harap semua org pun sehat di bawah naugan kasih sayang Allah taala. Amin...

Ha amacam? boleh tak gaya tu saya nak transform dalam upcoming writing? ekeke.. ada gaya seorang pengajar tak? ingat nak mulakan gaya baru yang bersesuaian, supaya takde lah menulis tak keruan je manjang. Tapi buah fikiran yang sama, adakah patut utk menutup blog ini, delete dan kuburkan atau bukak blog baru? mulakan dimensi baru? ahh.. kalau difikir-fikirkan sayang, sebab banyak kenangan, nak bukak baru pun jenuh pula rasa nya nak start all over again. Ke macam mana eh? hmmm..

Takde ape sangat nak tulis kot kali ni, orang baca pun dah jemu kot, asek nya bila ada post baru, topik samaaaaaaaaaaaaaaaaaa je.. zzzzzzz.. dah tu nak wat cemane, sampai ke harini takde sape nak komen, uwaaaaa.. so takde kata putus atau semangat. (alasan!)

Oklah.. rasanya muktamad! nak privatekan blog lama ni and nak start blog yang lebih berfaedah lepas ni. InsyaALLAH. stay tune! :)

Selamat Hari Raya Aidil-Adha..
jangan lupa puasa Hari Arafah yang banyak fadhilat nya esok ya.. :)

Wassalam.

1 comment:

hpm Bosnia said...

Really its a great article so thanks.
Bosnia-Herzegovina

Newer Post Older Post Home